Fogott egy nyaralás, a legtöbben, a legjobb része az egy évvel, mert csak egyszer vagy kétszer egy évben, és ez az egyetlen alkalom, amikor tudjuk igazán pihenni, és eltölteni egy kellemes időt. Ezért jó, hogy adja meg a nyaralási célpont, és alaposan megtervezni óvatosan, hogy nincs gond.

Ebben a cikkben fogunk beszélni kirándulóhelyek Kaliforniában, az egyik leglátványosabb Államokba. Kalifornia a legnépesebb állam az Egyesült Államokban, és ez is a harmadik legnagyobb, így természetes, hogy számos látványosságok. Sőt, ez a székhely Hollywood, és van egy meleg éghajlat egész évben, ami azt jelenti, hogy látogassa meg bármikor tetszik.

Számtalan szép kirándulóhelyek Kaliforniában, de azt fogjuk csak néhányat említve a fontosabb is van. Például egy hosszabb tartózkodás ebben a napsütéses állam nem lehet megfosztani a látogatás a San Simeon Nemzeti Park, ahol élvezheti a fantasztikus kerttel, szép kilátással a tengerre.

Ha Ön is érdekelt, a kultúra és a történelem, ne hagyja ki a California State Capitol Múzeum, amely minden nap nyitva tart. Sok turista is, hogy érdekes, hogy látogassa meg a Queen Mary, egy csodálatos régi hajó dokkolt a Long Beach. Mindezek után komoly kultúrája, talán szeretne egy kis szünetet, és jól szórakozik a Knotts Berry Farm vidámparkba.

Ha Ön is keres több egzotikus helyek látogatása Kaliforniában, talán meglepő, ha tudjuk, hogy az elmúlt néhány évtizedben ez az állapot szerzett egy tiszteletre méltó, ha nem csodálatra méltó nevet a borászati ​​iparhoz, versenyeznek a legjobb európai borok . Ha érdekel minden, hogy meg kell látogatni Napa-völgy és a szőlőültetvények, ahol megcsodálhatjuk a gyönyörű táj és megtanulni a bor készül ott.

A sok kirándulóhelyek California (www.bravofly.hu ), számos szabadtéri úti célt, akkor biztos, hogy élvezze, mint például a Larson vulkáni Nemzeti Park, Newport Beach, Lake Tahoe, vagy a Death Valley Nemzeti Park. Az utóbbit látogatható együtt Mount Whitney, mert a két képviseli a legalacsonyabb és a legmagasabb pont a szinonim Egyesült Államokban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *