Végül úgy döntöttem, hogy mit akarok csinálni a nyaralás. Előfordult már, kérdezte magától, mi az, amit akartam csinálni a nyaralás? Nos, nem vagytok egyedül. Szó szerint több ezer választási, az emberek tanácsadás te, korlátozott források, és természetesen végtelen tervezés. Nem kell, hogy nehéz!

Kérem, válaszoljon igennel vagy nemmel, hogy az alábbi állítások.
1. Szeretek vásárolni.
2. Van egy állapotban van, ami az utazási nehéz.
3. gyereket.
4. Szeretek finom ételeket, vagy élvezze a sport.
5. Szeretem, hogy csak pihenni.

Tudtad, hogy ha igennel vagy nemmel, hogy minden ilyen nyilatkozatok, a sebességtartó az Ön számára? Minden egészségügyi állapotok vannak orvosok és a személyzet a fedélzeten, valamint a kerekesszékkel elérhetősége a járatok, buszok át neked, a hajó és a part. Azok számára, akik kíváncsiak egyre tengeribeteg, kérjük, beszéljen orvosával, mielőtt megy. Nem kell, hogy egy kérdés.

Priyambada Nath – 2011

Gyerekek minden korosztály döntsön sétahajózás személyzet szórakoztatni őket a fedélzeten, mind a szárazföldön! Tény, hogy nem számít, milyen célpontok választja, néhány dolog fognak tanulni lehet használni az iskolai kredit. A finom vacsora, vagy alkalmi étkező rendkívül rendelkezésre. Sport minden fajta áll rendelkezésre, hogy vegyenek részt, vagy nézni. Akkor lehet nyugodt, mert sok étkezési és szórakozási lehetőséget.

A hajókázás egy módja annak, hogy végre úgy érzi, nyugodt, és a család és a barátok boldog! Ki tudja, lehet, találkozol egy új szerelem, vagy szítani egy régi szerelem a más jelentős. Hajóutak jól működik, még az egyedülállók vagy csoportok. A érzése teljes menekülési magával ránt, mint te vitorla el! Menekülni a munka és az emberek nem akarsz lenni, és a problémák. Előfordulhat, hogy egy új neked, miközben a fürdő, vagy részt vesz egy új gyakorlat osztály vagy egy új tanulási technikát a főzéshez vagy élvezi az új borokat.

Lehet, élvezze a legjobb a tanulás a művészet vagy a tánc. Lehet licitálni a legjobb művészek a világ minden tájáról. Lehet az is, csak élvezni találkozó és beszélt az embereknek a világ minden tájáról. Mindezek a dolgok állnak az Ön!

Talán te ötleted szórakoztató, hogy menjen egy kaszinóba, vagy olvasni egy könyvet a könyvtárban, vagy a medence, vagy nézze meg az új filmet. Mindezek a dolgok a lehető egy tengerjáró, beleértve a teljes internetes társalgó és mesés Broadway show, vagy vígjáték mutat némi legjobb neve humoristája. És minden utas beleértve a nagyon fiatalok és a nagyon régi személyesen gondoskodott! A legjobb az egészben az, hogy egy tengerjáró, akkor csomag és csomagold csak egyszer látni sok helyen. A világ érdekes, hogy tárja fel! Minden egy hihetetlen alacsony áron!

Azt akarom, hogy tudja, mit akar tenni a vakáció. Ez olyan egyszerű, mint egy telefonhívás, vagy egy kattintásnyira van a számítógépen. Meg tudja tervezni minden nap az utazás, vagy hogy csak a döntést, hogy menjen. Ennyire egyszerű! Remélem, Ön is csatlakozik hozzám!

A döntést! Lépjen kapcsolatba egy megbízható utazási tanácsadója!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *