Egy közös tévhit a legtöbb ember tudni utaznak ez drága. Vásárlás repülőjegy nehéz a zsebében, amikor tervezi, hogy menjen egy külföldi utazása. Drága benzin is az egyik tényező, ezért a legtöbb család, vagy akár magánszemélyek vissza egy hosszú út, hogy a vidék. Ezen tényezők miatt, az emberek hajlamosak otthon maradni, és megtervezzék nyaralás, amikor megkapják a bónusz végén az év. Költségvetés Mindig az a kérdés, mikor utazik. Reálisan szólva, ez és mindig lesz része. Ugyanakkor tudjuk, hogy a dolgok megfordul, és még mindig él az álmunk nyaralás is, ha a nehéz időkben. Ez csak egy kérdés, a megfelelő tervezés.

Íme néhány tipp, amely segít elviselni utazás nem túl sok.

Van egy hely, szem előtt tartva

Mielőtt bármilyen útvonalak, győződjön meg arról, hogy már van egy hely, szem előtt tartva, ahol akarsz menni. Sorolja le az összes foltok szeretné látni ott, és ez ad egy csomó bátorítást, hogy folytassa az utazást.

Peter Shanks – 2009

Fapados légitársaságok, még a nagyok csábítják a turistákat reklám repülőjegy értékesítés a saját honlapjukon. Jellemzően kínálnak akár 50% kedvezmény a rendszeres viteldíjak. Hogyan fogja észrevenni, ha lesz egy eladó? Ez egyszerű. Ellenőrizze a naptárak közelgő ünnepek. A légitársaságok általában be az ülés eladás előtt egy nappal az ünnep. Is, nézd meg a Facebook és Twitter. Győződjön meg róla, nagyon is követni minden mozdulatát, hogy közzé a falra, vagy időrendben. Ez nem mindennapi, hogy lehet kapni ezt egyszer az életben lehetőséget, hogy repülni nem fizet túl sokat.

Készíts egy Advanced Research

Túl nézi jó képek az interneten a helyeken a meglátogatni kívánt, időbe telik, hogy megtudja, milyen az időjárás, a kultúra, a szállítási módok és az ott élő lakosság ezt a helyet. Lehet, hogy egy barát vagy kolléga ott élő. Közlekedés nem lesz annyi, mint nehéz a saját.

Rendezze Panzió

Ahelyett, hogy egy szálloda maradni, akkor úgy keresi az olcsóbb panzió, hotelek, sőt a helyi házak kínál helyet az utazók számára. Különben is, akkor mindig az utcára, hogy tárja fel.

Peter Shanks – 2009

Tudod tölteni annyi, amennyit csak tudsz az élelmiszer, hogy ez nem probléma. De csak abban az esetben, ha nincs elég tölteni a következő napokban, akkor próbáld ki a helyi konyhát a környéken, vagy vásárolni a boltból. Ez segít menteni helyett étkező drága éttermek.

Sétálni az utcán

Mint egy utazó vagy turista, akkor képes lesz arra, hogy értékeljük a szépség, a hely, ha részt magát a pillanatot. Tartózkodjon a taxit ha akkor csak barangol körül a várost. Gyaloglás és keveredés a helyiek kapsz sokkal több élményt nem csak hogy oda.

Ez csak néhány módja lehet hasznos, ha figyelembe vesszük költségvetés utazás. Ez mindig a legjobb, hogy megfelelően előre tervezni minden egyes út és késznek kell lennie, hogy mi mindig történik meg. Utazás egy lehetőség, hogy megnyitja az utat a szórakoztató és felejthetetlen élmények.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *