Melyek a legjobb 5 ok, hogy menjen nyaralni? Én mindig is egy ünnep szerető, igaz az én fiatalabb nap. Stoppal és vándor mindig hajlott nekem az öröm, új helyeket látni és új emberekkel találkozni, tudva, új szokások, és megértjük egymás kultúráját. Mindig úgy tűnik, hogy a vidámság az én lépést, amely nem annyira hangsúlyos másként. Emlékszem, a szüleim mint mondom ezt, mert ők voltak azok, akik akasztott föl, szép és jó, az utazási-bug vagy kalandvágy, egy nagyon fiatal korban. Úgy értem … aki nem szereti a Szabadság ?? Aki nem akarja, hogy töltse ki a polcra ajándékokkal és kuriózum elemeket, hogy messzi földön? Mindannyian különböző okokból és a szeretet az utazáshoz. Itt, ahol megtalálja a 5 legjobb utazási ok …

1. Gazdagítja Lelkileg

Születtem Calcutta (jelenlegi elnevezése “Kolkata), India és a rituális apám, hogy mentse fel pénzt, hogy évente nyaralni. Jövedelmek voltak szerény azokban a napokban, de anyám is segített a megtakarítás akár azok a kis Dimes évig lettek egy dollár. Apám vallásos beállítottságú személy, és mivel a hindu Indiában, azt jelentette, hogy bőséges választási szép és magasztos vallási helyek közül lehet választani: a vallási és festői pontok himalájai tartományban a sivatagban, és tengerre néző helyen Indiában. Minden helynek megvan a maga látványossága, de nekem a Himalája mindig különleges.

És azóta, minden alkalommal, hogy én is ott állt egy parányi teremtmény előtt a nagy és fenséges hófödte Himalája, valami megmozdult bennem. Ezt követően ,, ha daru a nyak hátsó bepillantást a parázsló havas csúcs fürdik arany napsütésben közepette borostyán, kék ég, hogy a materialista értékek megolvad, hogy szabad a lelkedet. Felszabadítja a belső-én attól, hogy bilincselték belül saját sekély határait annak érdekében, hogy csatlakozzon a szellem a világegyetem.

Ez az érzésekhez, különböző emberek különböző környezetben, talán, mert nézni egy hegyi patak feltör által, vagy ahogyan ők mártsuk a lábukat a sós vízben egy lusta tenger átfedésben a parton. Ez megtörténhet a mélyén egy esőerdő-körül a csicsergő lények, illetve a bázis egy zöld völgyben, mint lejt lefelé felé egy távoli hegygerinc. Ez megtörténhet, mint az ég színek a szivárvány után egy rövid ideig, vagy mint egy patak tevék vándorol ki a beállítást sivatagi napot. A spirituális szempontból ez mindig érződik a keverést a lelked. Utazás tartja a lelket boldog!

Ronald Tagra – 2012

Behúzódott, mint mi a mi üveg és habarcs házak álmatlan városok, kilátással forgalmas közlekedési jelzéseket, és a lassan sodródó füstöt ipari kémények a horizonton, a természet távolodik tőlünk minden nap. Vagy hogy az irányokat egyenes, az emberi civilizáció már eltávolodott a szépség és az öröm a természet, ugyanúgy, ahogy mi eltávolodott az egyszerűség, és üdvözölte a versenyképes komplexitás a mindennapi életünkben.

Mikor voltál utoljára látták a harmat a penge a fűben, vagy a galamb, ahogy táplálja őt újszülött baba? Mikor megcsodálják az utolsó a hang a mennydörgés, mert világít a horizonton. vagy a széllökés az eső, mert végigsöpör az arcod? Mikor voltál nézte a vitorlákat a hajón, mint úszik egy tó, vagy szaga a rózsa, mint a háziméh oson az egyik növényről a másikra beporzó a kertben? Hát nem kötelessége nekünk, hogy hagyjuk magunkat keverednek a természettel és időben is mutatják a következő generációs egy elnyelő életet érintő cselekmények és az öröm a természet, távol a tabletták és okostelefon? Úgy érzem, abszolút nem.

3. Ez biztosítja Önnek különféle életben.

Adj magadnak egy lökéssel, nem egy push. Te már rámenős magad túl magas, magasabb az azonos szabályrendszer, ugyanazokat az élet protokollok, nap mint nap. Hozz néhány fajta életet. Nem kell, hogy egy másik kontinenst teljesen, és nem is kell, hogy legyen egy festői szigeten. Ez lehet mindössze néhány száz kilométerre az autópályán, távol a zümmögés és csilingel, távol a őrjítő tömeg.

Tegye a csengőjét, alvás, távol a saját szőrszálhasogató-az-egy-self szabályokat. Alvás közepéig napon, ha szükséges, lófrál a szénakazalban, úszni egy fél nap, bármit, ami nem követi a ciklust. Miért nem tölti a napot egy plébánia, vagy egy helyi civil szervezet? Mit szólnál üzembe néhány magas cipő és vánszorog ki belülről a mocsárban? Összecsomagolni a nyaralás; hogy a család kíséretében. Arra is oda kell egyet; akkor is meg kell érezni a friss levegő illatos bogyók. Csak hagyja a feszültségek, és a problémákra el, és ők fognak menni. Hozz egy ismeretlen fajta és hidd el, az élet fog fordulni egy árnyalattal jobb, ha visszatér.

biajoe – 2011

Én emlékszem, hogy találkoztam egy francia míg én lovaglás le Kolkata egy közönséges vasúti talpfa, és ő már elterült a felső ágy a mi vasúti kocsi. Volt néhány kezdeti félreértések közte és néhány rusztikus helyiek a kocsi férőhelyes allokációs kakas, és egyik oldal sem volt képes arra, hogy a másik megértsék a szempontból. Ez volt az én kis “elemi francia” megtanulta lányom és a kissé Francia-képes felesége, aki segített és kiválogatott dolgokat, és a következő két órában a lányom beszélt annyi francia ahogy beszélt az elmúlt két évben. Kiderült, ő volt a két lábon járó üdülőhelyi, és sétált le Nepálból Indiába, valószínűleg peeved az ő nepáli szerelem.

Kenyában találkoztam egy maszáj srác, és ő még mindig előfordul, hogy az én követem-barát, és én kölcsönzött neki egy kis segítséggel időnként. Ausztráliában találkoztam egy boszorkány, aki kiderült, hogy egy nagy szerető nő. Az USA-ban, találkoztam egy ír, aki már több indiai barátot, mint sok indiánok magukat ott. Szlovéniában, a közelmúltban találkozott egy olasz borász, aki tudja, mint sokat indiai filmeket, sokan nem. Ljubljanában Összebarátkoztam “cigány-kártya olvasó, aki még megjósolni egy-két dolgot nekem az én folyamatban lévő túra. Mindannyian lelkek tartózkodási és nagyon fontos, hogy találkozzunk, és kifejezzük magunkat. Ez nekünk, akik teszi ki a világ általában.

5. A szórakoztató.

Képzeld el magad ül egy étteremben Japánban egy csoport japán barátok és rájönnek, hogy nem tudja használni “pálcika”! Ez mégis megtörténne, hogy a barátom, és én vagyok teljesen biztos abban, hogy történhetett mások is. Lehet, hogy adtam nektek néhány kínos pillanatok, de néhány nap múlva lesz arról, fittyet hányva a végén a szájában egy gyűrődést mosollyal. Ismét képzelni, hogy itt az Egyesült Arab Emírségek, ül egy étteremben, és azt kérte a pincért néhány karaj ?? Nem, ez nem vicces, se nem most, és nem is egy hét után. Ez tabu itt egy iszlám országban!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *