Megtakarítás utazási költségeket van valami, hogy minden utazó akarja élvezni. A te döntéseid, utazási fogja meghatározni, hogy mennyit kap használni, és ha elég óvatos akkor valóban menteni sok pénzt, és még mindig élvezik a kis örömök, hogy szeretsz. Megtakarítás a repülőjegy az egyik olyan terület, amely akkor elsősorban utazás közben mellett keres olcsó szállást. Repülőjegy tartják nagyon drága, különösen a nemzetközi járatokat. De attól, hogy repül a helyi vagy nemzetközi szinten, vannak nagyon egyszerű módon megadhatja, hogy élvezheti az olcsó járatokat.

Keresés és összehasonlításokat tenni

A modern időkben, hogy tudjuk, mi járatok állnak rendelkezésre, amelyek a légitársaságok és milyen mértékben megtörtént egyszerű. Vannak nagyon jó honlapok, amelyek szentelt segít kiválasztani a legmegfelelőbb járat úti célt, és még a fuvarozó. Segítségével az ilyen oldalak, könnyen megtalálja az olcsó járatokat az úticél. Ön tudja összehasonlítani között foglalkozik, és választhassanak járatot, amely illeszkedik a költségvetést anélkül, hogy veszélyeztetné a szolgáltatás minőségét.

Ronnie – 2008

Nincs semmi, ami kifizetődő, mint hogy bölcs járatának foglalás időzítés. Keresése olcsó repülőjegy kell kezdeni hónap vagy hét előtt az utazás időpontja. A legtöbb légitársaság, hogy a rendelkezésre álló jegy hónapra előre, és figyelembe véve, hogy repülőjegy nem változnak, minél több információ van, hogy mi érhető annál jobb lesz az Ön számára foglalható, ha eljön az ideje, hogy élvezze az olcsó repülés. Előfoglalási előnyös lehet, de így is last minute ajánlatok ezért bölcs dolog, amit úgy dönt, hogy tartani frusztrációk sakkban.

Válasszon dátumot és nap gondosan

Mikor jön a nap, mit kell megjegyezni, hogy néhány nap és elfoglaltabb, mint mások, és ez azt jelenti, drágább járatok a napot, mely elfoglalva, mint a hét elején, és a hét végére. Választhat, hogy utazni a kevésbé forgalmasabb napokon, mint a hétközi, hogy élvezze az olcsó járatokat. Ami a dátumokat illeti a rugalmasabb vagy, annál jobb akkor legyen az Ön számára. Rugalmas dátumokat lehetővé teszik az Ön számára, hogy kihasználják a jó időt foglalkozik, hogy találkoznak képest rögzített dátumokat, hogy korlátozza a lehetőségeket.

Stephanie Watson – 2008

Repülőjegyek hogy hosszabb layovers általában sokkal olcsóbb, mint a rövidebb is, vagy repül közvetlenül a cél. Ez azt jelentheti, érkezik egy kicsit későn, de ez jól jöhet takaríthat meg egy jó adag pénzt a repülőjegy. Csak arról, hogy Ön kényelmesen akár hosszabb útvonalakon, és a kevés időt késések nem befolyásolja az utazási terveket negatívan.

Fly kevésbé népszerű fuvarozók

Ők határozottan olcsóbb, mint a népszerû fuvarozók és még mindig kínálnak ugyanolyan nagy repülő tapasztalattal, amit elvár. Meg lehet próbálni a kisebb fuvarozók vagy az új hordozók, hogy próbálják a piacra, hogy élvezze az olcsó járatokat.

Ha keres olcsó járatokat New York, könnyen kap az összes szükséges információt rendelkezésre járatok és a fuvarozók, így lehetősége van, hogy a legjobb döntést egy kellemes órát repült.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *