Mikor jön az utazás, a világ valóban a mi osztriga. De a technológia tényleg nyisd ki még tovább. Kutatások kimutatták, hogy egy okostelefon, és a apps elérhető a kalandvágyó utazók is, hogy a tervezés, a helyfoglalási és a világ felfedezése informatívabb, izgalmas és sok szempontból sokkal könnyebb.

Alkalmazások hoztak létre a sokféle célra, és ez a Felvételi segít megtalálni néhány, hogy tehet utazik egy jobb élményt.

Szállodák, hotelek, panziók és több

Bármi legyen is a költségvetés, akkor lehet akarnak találni valahol maradni. Ahelyett, hogy egy hazárdjáték, sokan egyetértenek abban, hogy hozzáférjenek a véleményét helyén egy bölcs módja szállást találni, hogy korábban már eddig is más utazók. Két ilyen alkalmazások közé Orbitz és TripAdvisor, mely sok fotókat töltöttek fel az emberek, nem pedig azok, stock fotók gyakran találunk a hirdető honlapján. Ez ad nekünk egy valódi képviselete a szálloda és az alkalmazás teszi a gyors és könnyű keresni a különböző szálláshelyek zökkenőmentesen.

Valentina Powers – 2007

Mikor jön a kemping, egy tisztességes kemping többről szól, mint csak jó WC. Azt akarja, hogy közel legyen a helyi anemities, valamint ismerve a kemping biztonságos, persze. iCampsite egyik app, hogy segítsen megtalálni egy kempingben több mint 9000 acorss az Egyesült Királyságban és Európában. Szűrheti eredménye, hogy megfeleljen a pontos beállítások és keresse kemping a GPS koordinátákat.

Túl sok olvasni?

Ha útközben, jegyrendelés a szállás és az utazás lehet egy aknamező. Ennyit nálunk, olyan sok bit a papírmunka, és túl sok feltételek olvasni! Ez ahhoz vezethet, hogy minden utazó egy szervezetlen állam. Szóval, hogy könnyebb az Ön számára, töltse le egy app, hogy segítsen. Tripit és TripCase két ilyen alkalmazásokat, amelyek automatikusan összegyűjti a legfontosabb utazási információk az Ön visszaigazoló e-mailt, így akkor bemutatott egy könnyen érthető, időrendi útvonalát.

Last minute változások

Minden utazó, aki meg akarja igazán nyugodtan akarnak majd tudni, hogy gyors, last minute terveket vagy változtatásokat úgy, hogy kihasználhatják bármi legyen is az, hogy megtalálták érdeklődés. Összebarátkozott egy csoport hasonló gondolkodású embereket, és szeretne eltölteni egy extra éjszakát velük? Megvalósult van egy fesztivál, és nem akar lemaradni róla? Nem kell mindig elfordulnak ezeket a lehetőségeket; elvégre ez az, amit utaznak szól. Szóval, töltse le néhány apps az okostelefonon, amely segít élni az utazást szeretne. HotelTonight és Roomer biztosan talál olcsó szállást alternatívákat gyorsan. Gogobot egy másik alkalmazás nem akarja nélkül élni. Ez segíthet megtalálni helyen enni és aludni, hogy hol maradsz, és a személyes preferenciák.

Valentina Powers – 2007

Az Egyesült Királyságban, körforgalmak a norma. Travelled túl messze a kocsiban? Ez rendben van, csak fordulj meg a következő körforgalomnál. De, ha utazik az USA-ban, talál egy külön hiánya körforgalom és ha utazik túl messze, akkor lehet, hogy vársz 30 percet, amíg a következő kijáratnál. Ah – dákó a következő app. iExit mondja, a különböző szolgáltatások, amelyek a különböző autópálya kijáratok, így eldöntheti, hogy kikapcsolja, ha tetszik. Roadtrippers egy másik alkalmas app autós utazás. Ez az alkalmazás megkeresi a nagyra értékelt USA útszéli látnivalók, amelyek útvonala közelében.

Hogy utálom nem rendelkező jel

Nos, minden utazó valószínűleg nem megy ki a területről olyan 3G jel, vagy wifi minden és most újra. Ez tartja az okostelefon haszontalan, úgyhogy egy alkalmazást, amely jól működik offline módban. Maps.Me egy nagyszerű példa, mivel ez tartja a térképek nem elérhető. Ez is nagyon pontos, még akkor is, ha találsz magadnak le a kitaposott ösvényről. Ne pazarolja a tárhelyet letöltését túl sok térképek offline használatra, mégis. Ez tényleg fel tud venni egy csomó hely a telefonon – értékes tároló helyet akar majd használni a videók és képek az utazás!

Mit szólnál egy kis csomagolásban

Trouble tudta, mit vigyek? Ha úgy találja, a harc, alkalmazások, mint PackPoint, megvitatták a TechRadar blogjában, egy jó app az Ön számára. Azt mondja, hogy mindent meg kell csomagolni függően, hogy hová mész. A praktikus alkalmazást a kevésbé szervezett köztünk!

További jó utazási alkalmazások, timeout.com tárgyalja több mint 50 különböző utazási alkalmazások, hogy megfeleljen minden utazó igényét.

Gemma hosszú idő tapasztalt író, édekeltek és megvitatása technológiával kapcsolatos témák, valamint az új és aktuális kérdések a tech ipar. Gemma dolgozott Regizmo, a világ egyik vezető iPhone alkatrész beszállító, egy ideje már, és írt hasonló cikkek megvitatása témák, amelyek magukban foglalják útközbeni munka, csatlakozik wifi a különböző országokban, üzleti utazási tanácsokat, és sokféle más tech / utazási témák.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *