A feleségem és én lefoglalt első cruise karácsonyra hosszú mérlegelés után. Az ára, mit szoba néz ki, megyünk aludni a horgonyon vagy a motor? Hála az égnek az interneten, mert tudtuk, hogy utaljon szobák, amelyek rendelkezésre álltak a szobában, hogy volt egy videó, a kik az interneten általuk. Tudtuk, hogy nézd meg a szobák és kitalálni, hogy ha megyünk, hogy kell utazni egy bőröndbe vagy a szokásos öt. Csak vicceltem, I csomag három és szállítására két. A következő napirendi pontban az, hogy az útleveleket, így tudjuk felfedezni a island.We felfedezte, hogy ha nincs útlevél és történik valami, és van, hogy repülni vissza az Egyesült Államokban, akkor a helyzet egyre meglehetősen bonyolult. A konzulátus kerül szóba, és valószínűleg sok más költséges ráfordítások el tudnánk kerülni. Két különböző forrásokból nagyon javasolt útlevelet, így ki megyünk, hogy képeket, ujjlenyomatot és mi kell tenni ” legális ”.

Mi biztosított egy szoba csak 500 $ le, és a kifizetések engedték amiről azt hittem, nagy ebben a korban. Továbbá a foglalás hivatal azt mondták, hogy gondoskodjon egy csoportja, és kínálnak kedvezményes áron, ha tudtuk, hogy elég az embereket, hogy iratkozzon fel a körutazás. Ez nagyon jó volt, és már tervezi a 2015 körutazás amelyet mélyen kedvezményes, mert a csoport és felfedeztük, hogy a Cruise Lines dupla árat a téli hónapokban. Hála az égnek ” vezető állapot ” és kedvezmények.

Ebrkut – 2008

Feleségem kutatott a hajókázás, és kiderül, hogy ez lesz a hét napos körutazás hagyva Los Angeles és mi lesz a Puerta Vallarta karácsony napján. Számomra ez elképesztő. Mindig is szerettem volna, hogy a feleségem valami különleges, és most mindketten izgatottak. Ja, és a csoportok kínálnak kedvezményeket és külön “hegyezi”, “mint extra pénzt, hogy játszani. Továbbá kiderült, hogy mi is a szobaszervizt, és ez nem kerül extra. Ez fantasztikus, mert tudjuk elkerülni a tömeget, és összpontosítani, hogy mit akarunk csinálni, hanem sorban állva étkezés.

A feleségem és én utaztam 40. 50 állam és most a mi első cruise, és mi lesz nálunk egy másik is. Bárcsak minden szerencse, hogy minden van, és valamilyen tanácsot adni először cirkálók lenne méltányol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *